Cursos d’anglès per a nens

Cursos d’anglès a partir d’1 any: Babies

1 i 2 anys

Els bebès estan preparats per aprendre una segona o tercera llengua des del moment en què neixen; per això, a Kids&Us se submergeixen en el nou idioma des del primer moment en un entorn dissenyat per motivar l’aprenentatge. 

Cursos d’anglès a partir de 3 anys: Kids

A partir dels 3 anys

A Kids&Us els nens i nenes aprenen anglès quasi sense adonar-se’n a través de cançons, jocs, balls i situacions quotidianes amb les quals se senten identificats. L’anglès de Kids&Us creix amb els nostres alumnes i s’adapta als seus interessos i motivacions per aconseguir captar-ne l’atenció.

Cursos d’anglès a partir de 9 anys: Tweens

A partir dels 9 anys

A partir dels 9 anys, els nens i nenes aprenen anglès a través de personatges i activitats motivadores, vivències amb les quals se senten identificats i aventures excitants, que connecten amb les seves inquietuds. La bona base oral en anglès que han adquirit durant els primers cursos de Kids&Us es converteix en el pilar sobre el qual s’estructura aquesta etapa, al llarg de la qual es consoliden la lectura i l’escriptura en anglès.   

Cursos d’anglès a partir de 13 anys: Teens

A partir dels 13 anys

A Kids&Us els nostres adolescents aprenen anglès en un entorn que connecta amb la seva realitat. Els nois i noies a partir de 13 anys tenen recursos per comunicar-se i expressar-se en llengua anglesa en moltes més situacions.

Compartiu-ho >