Arriba Christmas Time by Kids&Us

14 de novembre de 2022

La creativitat i l’anglès es tornen a trobar a Kids&Us Sant Antoni Poble-sec; aquest desembre organitzem activitats de tota mena per a nens i nenes d'1 a 10 anys.  

Storytime, Little Chef, Arts&Crafts... Els nostres tallers d’anglès més populars ja estan llestos perquè tothom pugui participar-hi aquest Nadal.  

A part, Santa is coming i a Kids&Us ho esperem amb molta il·lusió; per això, hem planejat una programació molt especial per aquestes festes.  

Totes les activitats previstes estan adaptades a l'edat dels nens i nenes.  

3 motius per viure el Nadal amb Kids&Us:  

  • Viuràs moments plens de diversió i aprenentatge en anglès.  
  • Descobriràs com funciona el nostre mètode d’aprenentatge mentre el teu fill s’ho passa bé.  
  • Coneixeràs part del nostre equip.  

Al mes de desembre, et convidem a passar un Nadal diferent en anglès. 

 

Notícies & Activitats

Reserva la teva plaça pel curs 2023-2024!

Kids&Us Sant Antoni- Poble Sec obre el període de matrícules per al curs 2023-2024. No et quedis sense plaça! Descobreix els avantatges del mètode que ha revolucionat les normes de l’aprenentatge de l’anglès.

24/05/2023
Saber-ne més

Babies Experience- 27 de maig

Alguna vegada us heu preguntat què es fa exactament en una classe d'anglès per a nadons d'1 i 2 anys? Ho podràs descobrir a les Babies Experience el dissabte 27 de maig a Kids&Us Sant Antoni-Poble Sec a les 11:00!

23/05/2023
Saber-ne més

Kids Experience- 27 de maig

Alguna vegada us heu preguntat què es fa exactament en una classe d'anglès per a nens i nenes de 3 a 7 anys? Ho podràs descobrir a les Kids Experience el dissabte 27 de maig a Kids&Us Sant Antoni-Poble Sec a les 11:00!

23/05/2023
Saber-ne més