Benvinguts al blog de la Natàlia Perarnau

.

Llegeix els posts del blog de Kids&Us
800 cors que bateguen alhora - Convenció de Kids&Us Donostia 2017

En alguna ocasió ja t’he explicat com m’apassiona la meva feina. Sóc feliç i m’agrada pensar que això que fem avui a Kids&Us té una repercussió real en el futur dels nostres alumnes. M’emociona veure com la feina i l’esforç de cada dia es transformen en un futur palpable per als nostres nens, m’omple d’energia i m’encoratja per continuar escrivint les pàgines de la nostra pròpia història. 

Sento que encara estic aterrant després de viure una nova convenció de Kids&Us que ha reunit més de 800 persones amb un mateix somni. Em costa trobar les paraules per explicar què sento en un moment com el que hem viscut fa pocs dies a Donostia. Més enllà de les sessions de treball, més enllà de presentar les novetats del nou curs i la nostra campanya anual, el que jo m’emporto de la convenció és una explosió de sensacions i una muntanya d’emocions brutal.

La sensació de sentir-me acompanyada, el fet de veure brillar l’emoció als ulls dels nostres companys de viatge i de sentir com s’estimen el nostre projecte comú, em porta a viure-ho tot amb una intensitat extraordinària. Un any més hem vibrat i hem deixat que els nostres cors bateguin junts amb força per nodrir-nos de la il·lusió i l’energia imprescindibles per dur a terme la nostra missió. 

Sento que, si per un moment pogués traslladar-me al futur, m’agradaria que fos de colors, amb generacions d’esperit obert i capaces de comunicar-se i d’entendre’s gràcies a l’anglès. Em faria molt feliç veure com els nostres alumnes d’avui assoleixen les seves fites en part gràcies a l’anglès que han après amb nosaltres. Ens mou la certesa que això que fem avui contribuirà a fer un món millor, perquè estem oferint als nostres nens i nenes una eina fonamental: un nou idioma.

Tots els que formem part d’aquesta gran família, teachers, directors de centre, franquiciats, pares i alumnes, som la mà, la ploma i la tinta que ens permetrà seguir escrivint pàgines memorables de la història d'aquest projecte preciós.  

Junts seguirem somiant i fent d’aquest somni una història real. T’hi apuntes?

 

* Foto: Convenció Kids&Us 2017 - Donostia

  1. 8883
Compartiu-ho >

Comentaris

Deixa'ns un comentari

Has d'estar registrat per poder fer comentaris.