lectura-regal-imprescindible-nadal

23 de novembre del 2022

Segons la regla dels quatre regals, la lectura és un dels imprescindibles per Nadal. Els llibres són un regal educatiu, divertit i que afavoreix el creixement personal dels nostres fills i filles. A Kids&Us hem creat la nostra pròpia línia editorial amb més de 20 llibres infantils en anglès adaptats a l'edat i al coneixement de l’idioma dels nens i nenes.

Entre aquests títols, hi trobareu les aventures de la simpàtica Betty Sheep, les bogeries de la Gina Ginger i el seu amic Charlie Chives, les històries dels monstres de la col·lecció Many Monsters o la col·lecció Readers per als no tan petits. A més a més, com a novetat d’aquest any, se sumen dos títols nous a la col·lecció, els llibres per a Babies: Peek-a-boo! de Mousy i Mix, mix, mix! de Linda. Amb ells, els nens i nenes d’1 a 3 anys s’entretindran mentre practiquen les estructures i vocabulari que treballen a classe. Als nostres llibres, els personatges viuen situacions similars a les que viuen els vostres fills i filles i es treballa vocabulari i estructures adaptats a la seva edat.

L’objectiu de la línia editorial de Kids&Us és fer que els infants reforcin el vincle amb l'anglès d’una manera lúdica i divertida, a part de proporcionar a les famílies eines que els permetin compartir l'aventura d’aprendre amb els seus fills i filles.

Més que lectura

El nostre catàleg de Nadal, Natural Gifts, també inclou peluixos, jocs de taula, trencaclosques i el nostre producte estrella: el Talking Pen, un dispositiu electrònic que llegeix els llibres de Kids&Us amb una pronunciació perfecta. Amb el Talking Pen, els nostres llibres es converteixen en un regal interactiu.

Amb els llibres i jocs en anglès de Kids&Us, la diversió està assegurada i l'aprenentatge, també!

Dona un cop d’ull al catàleg Natural Gifts per descobrir totes les propostes!

Notícies

Open Day: descobreix Kids&Us des de dins!

Obrim les portes del centre Kids&Us Sarrià perquè les famílies conegueu el nostre mètode únic i la importància d’aprendre anglès des dels primers anys de vida.

23/05/2024
Saber-ne més

Les Fun Weeks més refrescants de l’any

😎 Ja comença a fer calor i el curs a Kids&Us Sarrià està a punt d’acabar-se. Saps què significa?

07/05/2024
Saber-ne més

Tornen les Fun Weeks de Easter!

Reserva ja una plaça a les Easter Fun Weeks de Kids&Us, les nostres setmanes temàtiques amb tota mena d'activitats 100% en anglès.

16/02/2024
Saber-ne més