Gaudeix d'una classe de demostració al Demo Day

23 d’agost del 2023

Per tercer any consecutiu, celebrarem el Demo Day a tots els nostres centres. Però, en què consisteix aquest esdeveniment tan popular?

Durant el DEMO DAY podràs venir al centre i participar en una classe de demostració del curs Kids&Us al qual podràs matricular el teu nen o nena.


A les BABIES EXPERIENCES, tindràs l'oportunitat de veure com són les nostres classes per a bebès d'1 i 2 anys. Veureu com fem les classes 100% en anglès amb els nadons, com aprenen a través de la creació d'un vincle emocional i com fem l'estimulació sesomotora.
A les KIDS EXPERIENCES, participaràs en una classe de demostració dels nostres cursos per a nens i nenes d'entre 3 i 7 anys. Comprovareu com els infants aprenen a través del joc.

Reserva plaça a la nostra pàgina web i vine a descobrir per què Kids&Us és més que una escola d'anglès.

 

Notícies

Summer Fun Weeks

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

17/04/2024
Saber-ne més

Inscripcions obertes per l'ENGLISH SUMMER FUN

Aquest estiu tots els nostres alumnes podran gaudir dels millors casals temàtics en anglès: Summer Fun by Kids&Us!

15/04/2024
Saber-ne més

Tornen les FUN WEEK de EASTER!

Reserva ja una plaça a les Easter Fun Weeks de Kids&Us Sant Feliu de Llobregat, les nostres setmanes temàtiques amb tota mena d'activitats 100% en anglès.

05/02/2024
Saber-ne més