Matrícules obertes! 2023-2024

29 de maig de 2023


Ens complau anunciar que a Kids&Us Sant Cugat ja tenim obertes les matrícules per al proper curs. Com a centre educatiu de referència en l'ensenyament d'anglès per a infants, estem compromesos a proporcionar una experiència d'aprenentatge única i enriquidora.

Amb un enfocament pedagògic innovador i un equip de professionals qualificats, oferim un entorn estimulant i divertit per als nostres alumnes. Cada classe està dissenyada per fomentar la immersió lingüística i el desenvolupament de les habilitats comunicatives dels nens, mitjançant l'ús de jocs, cançons i activitats interactives.

Aprofitem aquesta oportunitat per convidar-vos a matricular els vostres fills i filles per al proper curs. Les places són limitades i l'interès és alt, així que us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres el més aviat possible per assegurar-vos un lloc.

No dubteu a trucar-nos o visitar la nostra pàgina web per obtenir més informació sobre els nostres programes, horaris i tarifes. Estarem encantats d'atendre-us i de respondre a totes les vostres consultes.

A Kids&Us Sant Cugat, ens il·lusiona ser part del creixement i l'aprenentatge dels vostres fills. Us convidem a formar part de la nostra família educativa i a viure l'experiència única que oferim.

Gràcies per la vostra confiança i esperem veure-us aviat!

Cordialment,
L'equip de Kids&Us Sant Cugat

Notícies & Activitats

Discover Kids&Us. Vine a conèixer-nos!

A Kids&Us estem de portes obertes! Anglès per a bebès, nens i adolescents. El camí per aprendre anglès a cada etapa de la vida.

20/08/2023
Saber-ne més