Notícies Nou Barris

Casal d'estiu 2024

Els casals d'estiu Summer Fun són el resultat de l'esforç continu del Departament Pedagògic de Kids&Us per oferir una activitat d'estiu única d'aprenentatge i diversió per als nens i nenes d'entre 3 i 12 anys. El principal objectiu dels casals Summer Fun és que els alumnes tornin a casa cada dia amb la sensació d'haver viscut una jornada divertida i diferent, sense adonar-se que, alhora, han après anglès. Kids&Us acumula 21 anys d'experiència en l'ensenyament d'anglès per a nens petits.
26/03/2024

Babies Experience: la millor experiència pels més petits

Babies Experience: la millor experiència pels més petits El nostre mètode d'aprenentatge d'anglès és únic: El mètode Natural English de Kids&Us es basa en el procés d'adquisició de la llengua materna, aprofitant l'aprenentatge primerenc i la curiositat innata dels bebès per explorar el món. Acompanya als més petits amb activitats adaptades a la seva edat, i creix juntament amb ells des del seu primer any de vida.
24/01/2024

Matrícules obertes!

Famílies! OBRIM MATRÍCULES! Encara no teniu planejat les extraescolars pel curs vinent? Vine al centre i t'informarem d'horaris i preus per apuntar al/la vostre/a petit/a!
30/05/2022
1/1