Celebra el World Book Day amb Kids&Us!

24 de maig del 2022

Existeix un dia més especial per a nosaltres que el World Book Day? A Kids&Us som uns apassionats d’aquest dia i és que la lectura en anglès és una gran aliada per l’aprenentatge de l’idioma. Entre moltes altres coses, ajuda a enriquir el vocabulari, a millorar la gramàtica i perfeccionar l’ortografia d’una forma lúdica i amena.

No deixis per demà el que puguis llegir avui

Gràcies a la línia editorial de Kids&Us, els nens i nenes de totes les edats podran mantenir l’anglès fora de les aules i submergir-se en un món d’imaginació i color.

Tots els llibres de la nostra línia editorial estan desenvolupats pel nostre equip pedagògic i persegueixen el mateix objectiu: aconseguir que els nens i nenes desenvolupin bones competències lingüístiques en l’anglès, a més de proporcionar a les famílies algunes eines que els permetin compartir l’aventura de l’aprenentatge amb els seus fills.

Descobreix tota la nostra col·lecció de llibres aquí!

Happy World Book Day!

Notícies

Babies experience

Vine a descobrir com són les nostres classes per a bebès d’1 i 2 anys T’has preguntat mai què es fa exactament en una classe d’anglès per a bebès d’1 i 2 anyets? Ho podràs descobrir a les Babies Experiences! Durant aquestes setmanes a Kids&Us celebrarem Babies Experiences, unes classes de demostració gratuïtes a les quals podran assistir les famílies que tinguin curiositat per saber com funciona el nostre mètode Natural English amb els més menuts de casa.

13/01/2023
Saber-ne més

Aquest Nadal regala anglès amb Kids&Us!

Els llibres són el regal educatiu ideal per aquest Nadal i a Kids&Us us oferim una col·lecció de més de 20 títols adaptats a totes les edats.

23/11/2022
Saber-ne més

Ens encanta llegir!

És un fet: ens agrada llegir i des del 2020 una mica més, però encara costa una mica enganxar els adolescents. Com podem incentivar la lectura quan es tracta de nois i noies a partir dels 15 anys?

24/05/2022
Saber-ne més