Les Fun Weeks més refrescants de l’any!

26 d’abril de 2023

En aquests casals d’estiu per a nens i nenes d’entre 3 a 10 anys, continuarem aprenent anglès amb temàtiques superdivertides. 

T'expliquem 3 raons per venir a les Summer Fun Weeks: 

  • Gran varietat d’activitats: teatre, música, manualitats, contes i moltes més! 

  • Una temàtica nova cada setmana: 

    • Under The Sea. Has vist mai coralls, taurons, estrelles de mar, anemones o altres criatures marines? La vida al mar és senzillament sorprenent. Bussegem plegats i gaudim d'aquesta Fun Week submarina. Prepara el tub i les aletes per gaudir d’una meravellosa aventura submarina amb Kids&Us.

    • Great Inventions. Com serien les nostres vides si no s’haguessin inventat les bombetes, els cotxes, els telèfons, la televisió, els microones...? T’ho imagines? En aquesta Fun Week, descobrirem tots els detalls sobre els descobriments més importants de la història i dels seus inventors mentre vivim aventures molt emocionants amb els personatges de la setmana! Tot això al ritme de noves cançons i activitats per estimular els nostres cervells i inspirar-nos amb noves idees.

    • Australia. Austràlia és única. Des de l’Outback fins a la Gran Barrera de Corall, hi ha paisatges impressionants i animals que no existeixen a enlloc més del planeta. A punt per a aquest emocionant viatge? Vine amb nosaltres i descobreix un lloc com cap altre!

  • Tot completament en anglès! 

Assegura't de reservar plaça aquí

Notícies & Activitats

COMENÇA EL TRAVELLING SAM!

Es tracta d'unes maletes viatgeres en les quals els nostres alumnes des de Mousy a Oliver s'emporten durant una setmana.

22/09/2023
Saber-ne més

A punt de començar el curs: reunió de teachers!

A poc a poc ens anem preparant per a la tornada.

13/09/2023
Saber-ne més

COMENCEM NOU CURS!

3, 2, 1... comencem!

13/09/2023
Saber-ne més