Tornen les Fun Weeks de Nadal

13 de desembre de 2022

L’època de Nadal és màgica i ens fa tenir moltes ganes de passar més temps en família. Els llums del carrer, muntar l'arbre i la decoració nadalenca, així com l'arribada del tió i el Pare Noel, mantenen viva la il·lusió de tots els nens i nenes del món.

A Kids&Us aprofitem aquesta il·lusió per convidar les famílies a viure un Nadal diferent durant les nostres Christmas Fun Weeks, setmanes temàtiques 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys, siguin o no alumnat Kids&Us.

Contacta amb nosaltres per conèixer el calendari d’activitats i horaris i reservar la teva plaça. Recorda que les Fun Weeks s’organitzen per a grups reduïts de 5-6 nens/es, així que les places són limitades.

Notícies & Activitats

English & Fun Lliçà d'Amunt

English & Fun by Kids&US - Lliçà d'Amunt El casal esportiu en anglès per a nens i nenes s’organitza en col·laboració amb una entitat lúdica o esportiva i es duu a terme a les seves instal·lacions. En aquestes jornades, Kids&Us ofereix 3-4 hores al dia d'aprenentatge d’anglès amb activitats temàtiques 100% en anglès.

18/04/2023
Saber-ne més

Carnaval a Kids&Us Lliçà d'Amunt

A Kids&Us ens encanta el Carnaval. Celebra’l amb nosaltres!

31/01/2023
Saber-ne més

Aquest Nadal regala anglès amb Kids&Us!

Els llibres són el regal educatiu ideal per aquest Nadal i a Kids&Us us oferim una col·lecció de més de 20 títols adaptats a totes les edats.

22/11/2022
Saber-ne més