Aquest Nadal regala anglès amb Kids&Us!

22 de novembre del 2022

Segons la regla dels quatre regals, la lectura és un dels imprescindibles per Nadal. Els llibres són un regal educatiu, divertit i que afavoreix el creixement personal dels nostres fills i filles. A Kids&Us hem creat la nostra pròpia línia editorial amb més de 20 llibres infantils en anglès adaptats a l'edat i al coneixement de l’idioma dels nens i nenes. 

Entre aquests títols, hi trobareu les aventures de la simpàtica Betty Sheep, les bogeries de la Gina Ginger i el seu amic Charlie Chives, les històries dels monstres de la col·lecció Many Monsters o la col·lecció Readers per als no tan petits. A més a més, com a novetat d’aquest any, se sumen dos títols nous a la col·lecció, els llibres per a Babies: Peek-a-boo! de Mousy i Mix, mix, mix! de Linda. Amb ells, els nens i nenes d’1 a 3 anys s’entretindran mentre practiquen les estructures i vocabulari que treballen a classe. Als nostres llibres, els personatges viuen situacions similars a les que viuen els vostres fills i filles i es treballa vocabulari i estructures adaptats a la seva edat. 

L’objectiu de la línia editorial de Kids&Us és fer que els infants reforcin el vincle amb l'anglès d’una manera lúdica i divertida, a part de proporcionar a les famílies eines que els permetin compartir l'aventura d’aprendre amb els seus fills i filles. 

Més que lectura 

El nostre catàleg de Nadal, Natural Gifts, també inclou peluixos, jocs de taula, trencaclosques i el nostre producte estrella: el Talking Pen, un dispositiu electrònic que llegeix els llibres de Kids&Us amb una pronunciació perfecta. Amb el Talking Pen, els nostres llibres es converteixen en un regal interactiu. 

Amb els llibres i jocs en anglès de Kids&Us, la diversió està assegurada i l'aprenentatge, també! 

Dona un cop d’ull al catàleg Natural Gifts per descobrir totes les propostes!

Notícies

Babies Experience: la millor experiència pels més petits

Vine a descobrir com són les nostres classes per a bebès d’1 i 2 anys

26/01/2024
Saber-ne més

English & Fun Lliçà d'Amunt

English & Fun by Kids&US - Lliçà d'Amunt El casal esportiu en anglès per a nens i nenes s’organitza en col·laboració amb una entitat lúdica o esportiva i es duu a terme a les seves instal·lacions. En aquestes jornades, Kids&Us ofereix 3-4 hores al dia d'aprenentatge d’anglès amb activitats temàtiques 100% en anglès.

18/04/2023
Saber-ne més

Carnaval a Kids&Us Lliçà d'Amunt

A Kids&Us ens encanta el Carnaval. Celebra’l amb nosaltres!

31/01/2023
Saber-ne més