Celebra el World Book Day amb Kids&Us!

24 de maig de 2022

Existeix un dia més especial per a nosaltres que el World Book Day? A Kids&Us som uns apassionats d’aquest dia i és que la lectura en anglès és una gran aliada per l’aprenentatge de l’idioma. Entre moltes altres coses, ajuda a enriquir el vocabulari, a millorar la gramàtica i perfeccionar l’ortografia d’una forma lúdica i amena.

No deixis per demà el que puguis llegir avui

Gràcies a la línia editorial de Kids&Us, els nens i nenes de totes les edats podran mantenir l’anglès fora de les aules i submergir-se en un món d’imaginació i color.

Tots els llibres de la nostra línia editorial estan desenvolupats pel nostre equip pedagògic i persegueixen el mateix objectiu: aconseguir que els nens i nenes desenvolupin bones competències lingüístiques en l’anglès, a més de proporcionar a les famílies algunes eines que els permetin compartir l’aventura de l’aprenentatge amb els seus fills.

Descobreix tota la nostra col·lecció de llibres aquí!

Happy World Book Day!

Notícies & Activitats

English & Fun Lliçà d'Amunt

English & Fun by Kids&US - Lliçà d'Amunt El casal esportiu en anglès per a nens i nenes s’organitza en col·laboració amb una entitat lúdica o esportiva i es duu a terme a les seves instal·lacions. En aquestes jornades, Kids&Us ofereix 3-4 hores al dia d'aprenentatge d’anglès amb activitats temàtiques 100% en anglès.

18/04/2023
Saber-ne més

Carnaval a Kids&Us Lliçà d'Amunt

A Kids&Us ens encanta el Carnaval. Celebra’l amb nosaltres!

31/01/2023
Saber-ne més

Tornen les Fun Weeks de Nadal

¡ Reserva la teva plaça!

13/12/2022
Saber-ne més