Summer Fun Weeks 2022

28 de juny de 2022

Fa unes setmanes tornàvem de la Setmana Santa pensant que l’estiu quedava molt lluny, però ja està a punt d’arribar! Per aquesta raó, a Kids&Us Lleida obrim inscripcions per a les Summer Fun Weeks, els casals temàtics 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys que es realitzen als nostres centres! 

Les vacances escolars són una gran oportunitat per continuar aprenent anglès i aquest estiu ens ho passarem genial amb les temàtiques que tenim preparades! Els nens i nenes que ens acompanyin viuran una immersió en l’anglès en un entorn lúdic i diferent mentre completen un munt d’activitats que els permetran aprendre l’idioma de la millor manera possible: divertint-se!  

Trobaràs tota la informació relativa a les temàtiques, activitats, horaris i preus de les Summer Fun Weeks de Kids&Us Lleida al document que es troba al peu d’aquesta notícia, i, en cas que tinguis qualsevol dubte, recorda que pots contactar amb nosaltres a través d’una trucada, un missatge de WhatsApp o del nostre correu electrònic!

Get ready to have a marvelous Summer with Kids&Us!

Notícies & Activitats

20 anys creant noves maneres d'aprendre

Es pot transformar una escola d’anglès en una manera de comprendre i tenir impacte al món? La resposta és SÍ! La resposta és Kids&Us!

13/09/2023
Saber-ne més

Matrícules obertes a Lleida: curs 23-24!

El període de matrícules per al curs 2023-2024 continua obert. No volem que et quedis sense plaça!

06/09/2023
Saber-ne més

Nova imatge, mateixa essència

Aquest curs, Kids&Us fa 20 anys.

25/08/2023
Saber-ne més