Casal d'estiu 2024

26 de març del 2024

Summer Fun a la vista! Torna un dels nostres casals més esperats, el Summer Fun by Kids&Us, Nou Barris que ofereix un munt d'activitats divertides i creatives per gaudir de l'estiu al 100%. Juntament amb l’Escola Princeps 23 d’Abril us oferirem un estiu inoblidable! 

Milers de / Més de 10.000 nens i nenes s’ho passen bé al Summer Fun cada estiu! 

A Kids&Us sabem que l'aprenentatge de l’anglès es produeix gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, fins i tot fora de les aules. Per això, organitzem casals d'estiu com els Summer Fun en un entorn lúdic per seguir estant en contacte amb l’idioma.  

Els casals d'estiu Summer Fun per a nens i nenes de 3 a 12 anys faciliten la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es fomenta la interacció en la nova llengua a través d'experiències i activitats rellevants per  cada grup d'edat. A part, Summer Fun està pensat per a tots els infants, siguin o no alumnat Kids&Us, perquè tots puguin gaudir d’un estiu amb el segell de qualitat de Kids&Us. 

Quines activitats s’hi fan?  

Durant els casals Summer Fun, els nostres alumnes fan activitats divertides i creatives com manualitats, hores del conte, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup o excursions temàtiques. Aquests són només alguns exemples de les activitats que ha desenvolupat l'equip de professionals pedagògics de Kids&Us perquè els nens i nenes interioritzin estructures i vocabulari nous en anglès de manera natural.   

 

Mira que bé s’ho passen els menuts als casals Summer Fun!  

ENLLAÇ AL VÍDEO: http://bit.ly/2M3ODF4 ] 

-  Formalitza la inscripció online a través d'aquest enllaç o posa’t en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre el Summer Fun 2024.  

 

Us proposem assistir a una de les reunions que tenim organitzades i tindran una durada d'uns 30 minuts aproximadament
 

Us podeu apuntar mitjançant el següent formulari: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=lFv7iVNPckSwT1meaueKv91qt5zn7mRChx-AXtL9JRNUN0VDMUtRQUY2S0ZERFQ0NjlPQjFBQ0UyUC4u

Notícies

FUN DAY 17 DE MAIG

Un Fun Day és un matí ple d’activitats en anglès exclusives de Kids&Us; s’ofereixen diversos Fun Days al llarg de l’any. Aquestes jornades combinen diversió i aprenentatge de l’idioma durant els dies no lectius (dies de lliure disposició de les escoles dels vostres fills i filles), que probablement seran laborables per a les famílies.

11/05/2024
Saber-ne més

Babies Experience: la millor experiència pels més petits

Babies Experience: la millor experiència pels més petits El nostre mètode d'aprenentatge d'anglès és únic: El mètode Natural English de Kids&Us es basa en el procés d'adquisició de la llengua materna, aprofitant l'aprenentatge primerenc i la curiositat innata dels bebès per explorar el món. Acompanya als més petits amb activitats adaptades a la seva edat, i creix juntament amb ells des del seu primer any de vida.

24/01/2024
Saber-ne més

Matrícules obertes!

Famílies! OBRIM MATRÍCULES! Encara no teniu planejat les extraescolars pel curs vinent? Vine al centre i t'informarem d'horaris i preus per apuntar al/la vostre/a petit/a!

30/05/2022
Saber-ne més