World Book Day (Sant Jordi) a Kids&Us Martorell!

16 d’abril del 2024

Per aquest Sant Jordi (dimarts 23 d'abril a les 18:30), o com ens agrada dir-li a nosaltres, World Book Day, et convidem a passar una estona entretinguda i divertida mentre el teu fill o filla s'ho passa bé mentre expliquem un conte en anglès. A més, tindrà l'oportunitat de participar en un taller interactiu relacionat amb el conte, així podrà aplicar i ampliar els coneixements que ha obtingut arran d'aquest! I, com no podria ser d'una altra manera, us convidem a que porteu a algun amic o amiga per multiplicar la diversió entre els més petits!

A partir del conte "Betty's Week", coneixerem quines són les diferents activitats que realitza l'ovella Betty durant la setmana i, a més, tindrem l'oportunitat de practicar totes aquestes activitats en anglès al centre! 

No us podeu perdre aquest StoryTelling de la mà de Kids&Us Martorell, ens faria molta il·lusió comptar amb tu, ja que aquest moment del conte serà encara més divertit!

Notícies

Sorteig mona de Pasqua de Dulce Emy!

Ets alumne de Kids&Us Martorell? Podries guanyar aquesta mona de Pasqua! Participa en el sorteig!

08/03/2024
Saber-ne més

Carnival at Kids&Us Martorell

A Kids&Us ens encanta el Carnaval. Vine a celebrar-lo amb nosaltres!

02/02/2024
Saber-ne més

Gaudeix de les nostres Babies Experience! El més gran per als més petitons

Vine a descobrir com són les nostres classes per a bebès d'1 i 2 anys Alguna vegada t'has preguntat que es fa exactament en una classe d'anglès per a bebès d'1 i 2 anyets? Ho podràs descobrir en les Babies Experiences!

19/01/2024
Saber-ne més