Tornen les ❄️ Fun Weeks ❄️ de Nadal!

13 de novembre del 2023

L’època de Nadal és màgica i ens fa venir moltes ganes de passar més temps en família. Els llums del carrer, muntar l'arbre i la decoració nadalenca, així com l'arribada del tió, el Pare Noel i els Reis Mags, mantenen viva la il·lusió de tots els nens i nenes.

A Kids&Us La Garriga aprofitem aquesta il·lusió per viure un Nadal diferent durant les nostres Christmas Fun Weeks, setmanes temàtiques 100% en anglès per a infants de 3 a 10 anys, siguin o no alumnat Kids&Us.

 

Setmana 1, del 27 al 29 de desembre: CHRISTMAS IS COMING

Sents els cascavells del trineu? Sí, Nadal ja és aquí! Estem a punt per muntar l’arbre i penjar els mitjons per celebrar-lo amb tu. No perdis l’oportunitat d’acompanyar-nos i gaudir d’aquesta màgica festa amb nosaltres.

Setmana 2, del 2 al 5 de gener: WINTER IN ALASKA

Alaska és ple d’animals increïbles; viu una aventura nadalenca plena de diversió amb ells! Farem nous amics i explorarem junts la màgia d’aquesta terra congelada, mentre celebrem aquesta època tan especial de l’any! Vine a viure una aventura gelada amb l’anglès de Kids&Us.

 

ACTIVITATS

Durant les Fun Weeks es realitzen divertides activitats amb contingut pedagògic. S’organitzen grups per franja d’edat dels infants, per assegurar el tracte individualitzat i optimitzar els resultats i l’aprenentatge de tothom. Les activitats s’adapten als interessos i capacitat d’edat, i consten d’activitats de psicomotricitat, taller de teatre, l’hora del conte, manualitats, cançons temàtiques, i el quadern de classe.

 

DATES I HORARI

  • Setmana del 27 al 29 de desembre.
  • Setmana del 2 al 5 de gener.

L’horari de les activitats serà de 9.00 a 13.00, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà a partir de les 8.00, i la recollida es podrà fer fins a les 14.00 (durant aquesta estona estaran acompanyats mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès). Aquest servei es realitzarà només si hi ha un mínim d'infants inscrits i té un cost extra; es confirmarà l'opció d'acollida una setmana abans de l'inici de l'activitat.

 

PREUS I INSCRIPCIONS

Contacta amb nosaltres a través de correu electrònic o apropant-vos al centre.

Notícies

☀️ Les Fun Weeks més refrescants de l’any 😎

Ja comença a fer calor i el curs a Kids&Us La Garriga està a punt d’acabar-se. Saps què significa? Que s’acosten les Fun Weeks d’estiu!

17/04/2024
Saber-ne més

🐰 Celebra Easter a Kids&Us La Garriga! 🐣

Vine a gaudir de les activitats d’Easter a Kids&Us La Garriga. Des d’anar buscar els ous de pasqua, participar de la nostra setmana temàtica 100% en anglès, o entrar al sorteig d’una mona!

06/03/2024
Saber-ne més

❄️ What an amazing Christmas! 🎄

Aquest Nadal hem fet un munt d’activitats per celebrar les festes de Nadal.

11/01/2024
Saber-ne més