🎄 It’s Christmas Time 🎅🏽 Viu el Nadal en anglès amb els teus fills!

14 de novembre del 2023

Estem tan emocionats amb l’arribada de Nadal que hem organitzat una Christmas Party amb activitats gratuïtes en anglès el divendres 15 de desembre, a partir de les 17:30 h!

Si encara no coneixes Kids&Us, no pots perdre’t aquesta oportunitat realment única per descobrir en primera persona com funciona la nostra metodologia pròpia per l’aprenentatge de l’anglès.

I què farem durant la festa de Nadal? Podràs donar la teva carta al Santa (sí, sí, en Santa en persona!) i deixar que et pintem la cara. A mÊs, tindreu dues activitats per escollir:

🎨 manualitat nadalenca d'Arts & Crafts per fer un ornament nadalenc i decorar-lo com mĂŠs us agradi. Podreu penjar-lo a l'arbre de Nadal o on mĂŠs us agradi!

Els menors de 5 anys poden venir acompanyats d'un adult.


📽️ Cinema Night pels mĂŠs grans de la casa. Hem preparat una sessiĂł de cinema en el nostre centre, amb una pantalla ben gran, crispetes i una pel¡lĂ­cula de temĂ tica nadalenca. Quina? La podreu escollir vosaltres a travĂŠs del nostre Instagram (@kidsandus_lagarriga) durant el mes de desembre!

* Recomanat pels infants nascuts a partir del 2016, o l'alumnat a partir de Ben&Brenda.

 

Us esperem, divendres 15 de desembre a les 17:30 h al Kids&Us La Garriga. Reserva ja la teva plaça, abans del 13 de desembre, aquí: https://forms.office.com/e/inAmrzKYbm

Us hi esperem a tots i a totes!

NotĂ­cies

☀️ Les Fun Weeks més refrescants de l’any 😎

Ja comença a fer calor i el curs a Kids&Us La Garriga està a punt d’acabar-se. Saps què significa? Que s’acosten les Fun Weeks d’estiu!

17/04/2024
Saber-ne mĂŠs

🐰 Celebra Easter a Kids&Us La Garriga! 🐣

Vine a gaudir de les activitats d’Easter a Kids&Us La Garriga. Des d’anar buscar els ous de pasqua, participar de la nostra setmana temàtica 100% en anglès, o entrar al sorteig d’una mona!

06/03/2024
Saber-ne mĂŠs

❄️ What an amazing Christmas! 🎄

Aquest Nadal hem fet un munt d’activitats per celebrar les festes de Nadal.

11/01/2024
Saber-ne mĂŠs