Arriben les Summer Fun Weeks!

29 de maig de 2023

Us presentem les Summer Fun Weeks, el casal d'estiu perfecte per als vostres fills i filles. Aquesta emocionant proposta ofereix una immersió total en l'anglès, combinant diversió, manualitats, jocs, sortides i moltes altres activitats en un entorn enriquidor.

Durant les Summer Fun Weeks, els participants tindran l'oportunitat de viure aventures inoblidables mentre milloren les seves habilitats en l'idioma anglès. El nostre equip de monitors altament qualificats garanteix una experiència segura i estimulant per als nens.

Les activitats planificades inclouen tallers creatius, jocs cooperatius, sortides per la ciutat, activitats esportives i moltes sorpreses més. Tot això, sempre respectant l'ús exclusiu de l'anglès per proporcionar als nens una immersió completa en l'idioma.

Entenem la importància de proporcionar un ambient agradable i segur per als participants. Les nostres instal·lacions estan dissenyades per garantir el benestar dels nens i per oferir-los una experiència de casal inoblidable.

Aprofiteu aquesta oportunitat per inscriure els vostres fills i filles a les Summer Fun Weeks. Les places són limitades, així que us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres aviat per assegurar-vos la seva participació.

No dubteu a trucar-nos o visitar la nostra pàgina web per obtenir més informació detallada sobre el programa, dates, horaris i tarifes. Estem a la vostra disposició per respondre a totes les vostres preguntes i proporcionar-vos tot el suport necessari.

Us convidem a descobrir una experiència d'estiu única, plena de diversió i aprenentatge en un ambient 100% anglès. Les Summer Fun Weeks de Kids&Us seran un record especial per als vostres fills durant tota la vida.

Gràcies per la vostra confiança i estem emocionats de compartir aquesta meravellosa experiència amb vosaltres.

Cordialment,
L'equip de Kids&Us Castellar del Vallès. 

Notícies & Activitats

Discover Kids&Us, portes obertes!

Anglès per a bebès, nens i adolescents. El camí per aprendre anglès a cada etapa de la vida.

20/08/2023
Saber-ne més

Matrícules obertes pel curs 2023-2024!

Ja podeu demanar la vostre plaça pel curs vinent.

29/05/2023
Saber-ne més