Reserva plaça pel curs 2023-2024 a Kids&Us Argentona

24 d’agost del 2023

És moment de prendre decisions importants per al futur del teu fill/la teva filla i des de Kids&Us Argentona volem recordar-te els avantatges de formar part de la nostra família.

- El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i garanteix un aprenentatge natural i espontani.

- La metodologia Kids&Us ha revolucionat les normes de l’aprenentatge de l’anglès, aconseguint mantenir motivats els nens i nenes perquè aprenguin l’idioma.

- Una de les nostres prioritats és acompanyar el teu fill/la teva filla en el seu desenvolupament acadèmic i també personal. Per això, treballem amb grups d’alumnes molt reduïts i adaptem els nostres materials a la realitat de cada edat.

- A més, estem preparats per afrontar tots els escenaris que puguin presentar-se.

Per què esperar fins demà? Ja hem obert les matrícules per curs que ve! No et quedis sense plaça! Truca al telèfon 646 228 546 o envia’ns un correu electrònic a [email protected]

Estem disponibles en qualsevol moment!

Notícies

Easter Day

Aquest any hem preparat un dia molt especial juntament amb les nostres amigues de Can Pins.

08/03/2024
Saber-ne més

Sensory Time! - Tallers sensorials per nadons

Les activitats sensorials estimulen la curiositat innata i fomenten les habilitats dels infants per explorar el seu entorn. Per això hem desenvolupat activitats divertides i emocionants que estimularan la imaginació, la coordinació, les habilitats motores i els sentits dels nens i nenes mentre els donem oportunitats il·limitades per parlar en anglès.

11/01/2024
Saber-ne més

Merry Christmas!

We wish you a Merry Christmas! ✨

22/12/2023
Saber-ne més