Matrícules obertes per al curs que ve a Kids&Us Argentona!

1 de juny del 2022

Sempre és un bon moment per aprendre anglès, però en el cas dels infants, com més aviat comencin millor. A Kids&Us ho sabem i ho reivindiquem. Els nens i nenes han nascut per ser ells mateixos i la nostra missió és ajudar-los a aconseguir els seus propòsits. 

Amb la metodologia Natural English, ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès; acompanyem el nostre alumnat en el camí cap a la maduresa perquè estem convençuts que aprendre amb sentit és un dret fonamental dels nens i nenes. 

3 motius per escollir Kids&Us perquè els teus fills i filles aprenguin anglès 

1. Kids&Us va néixer amb l’objectiu de revolucionar el món de l’aprenentatge de l’anglès i convertir-lo en una experiència única  i integral. 

2. Ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès. 

3.  El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna; assegura un aprenentatge natural i espontani, i respecta l’ordre natural d'aprenentatge de la llengua. 

  • Escoltar 
  • Entendre 
  • Parlar 
  • Llegir i escriure 

A Kids&Us Argentona hem obert el període de matriculació per al curs 2022-2023. No us espereu a demà, reserveu ja la vostra plaça.

Truca’ns al telèfon 646 228 546, escriu-nos a [email protected] o vine a veure’ns  C/ Doctor Samsó 44 (08310 Argentona) per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir sobre Kids&Us i la nostra metodologia. 

Notícies

Easter Day

Aquest any hem preparat un dia molt especial juntament amb les nostres amigues de Can Pins.

08/03/2024
Saber-ne més

Sensory Time! - Tallers sensorials per nadons

Les activitats sensorials estimulen la curiositat innata i fomenten les habilitats dels infants per explorar el seu entorn. Per això hem desenvolupat activitats divertides i emocionants que estimularan la imaginació, la coordinació, les habilitats motores i els sentits dels nens i nenes mentre els donem oportunitats il·limitades per parlar en anglès.

11/01/2024
Saber-ne més

Merry Christmas!

We wish you a Merry Christmas! ✨

22/12/2023
Saber-ne més